Utorak 23.10.2018.
14:02
Vestionline, Tanjug

Sari ne može sa Moratom, juri Ikardija i Pjonteka

EPA/WILL OLIVER
Ros Barkli i Alvaro Morata

Britanski Dejli Mejl prenosi da su "plavci" spremni da ispune želju menadžera Mauricija Sarija i iz Italije mu dovedu napadača po ukusu, a prvi na listi je golgeter Intera.

Transfer Ikardija je mnogo skuplji, minimum 110 miliona evra, pa je zato Pjontek druga i realnija opcija ukoliko se prvi se ne ostvari.

Sari je prelomio da mu se Alvaro Morata ne uklapa u stil igre i čak je spreman da razmotri njegov odlazak na zimu, odnosno zameni ga novim igračima.

Za razliku od njega, Ikardi je u sjajnoj formi i minulog vikenda golom rešio veliki derbi Milana (1:0), zbog čega Inter čini sve da potpiše novi ugovor bez izlazne klauzule, koja je prisutna samo u prvoj polovini juna, i Čelsiju se ne daju prevelike šanse.

Zato je tu senzacionalni poljski napadač i sa 13 golova prvi strelac Serije A, čija Đenova je odbila već 30 miliona od Napolija, jer smatra da Pjontek vredi više.

Sari će imati novac za Pjonteka, ali nije usamljen u trci za potpis jer ga pored Napolija žele Bajern, Juventus, Borusija iz Dortmunda...

2024 © - Vesti online