Utorak 23.10.2018.
13:19
Vestionline, b92.net

"Salah? Zvezda može da zaustavi i jače od sebe"

twitter.com/rsb
El Fardu Ben, jedan od najboljih igrača Zvezde ove sezone

Svestan je da protiv Liverpula u trećem kolu grupe C mora bolje nego protiv PSŽ u drugom, ali kaže da je za utakmica u Parizu iza njega i saigrača.

- U ovoj utakmici moramo da igramo drugačije, Protiv Parižana je bila teška utakmica za nas, moramo da igramo svoj fudbal mislim da će biti bolje po nas - rekao je Ben novinarima pre polaska u Liverpul.

- Samopouzdanje nam je na višem nivou, jer smo videli kako dobro timovi igraju u Ligi šampiona. Mislim da ćemo igrati mnogo bolje i važno nam je da sačuvamo veru u sebe - napominje Ben.

Priznaje da je i sam navijač Liverpula.

- Naravno da sam navijao kad sam bio mlađi, ali sam sada igrač Crvene zvezde i san je igrati ovakvu utakmicu, ali mi smo profesionalci i fokusiraćemo se na svoju igru - objašnjava Ben koji je svestan da Liverpul igra dobro kod kuće.

- Ali nemamo šta da izgubimo, treba da igramo svoj fudbal. Igram protiv Van Dajka, ali to ne znači ništa, jer ću se pobrinuti da ja odigram što bolje mogu - rekao je Ben.

O Salahu i napadu Liverpula kaže da je opasan ali da je Zvezda pokazala da može da zaustavlja i jače od sebe. Priča da tom napadu neće biti Manea, kaže da to nije bitno.

- Nikad ne znate, jer onaj ko zauzima negovo mesto možda hoće da pokaže da zna da igra i to može i ne mora da bude prednost - zaključuje Ben.

Liverpul na "Enfildu" dočekuje Zvezdu u sredu od 21 sat.

2024 © - Vesti online