Utorak 23.10.2018.
12:56
Sponzorisan tekst

Pingulingo za brže i lakše učenje engleskog jezika

Promo
https://www.knjigenadlanu.com

Reč je o jednoj od najprodavanijih knjiga u poslednjih nekoliko meseci. Samo taj podatak dovoljno govori koliko je Pingulingo efikasan kada je u pitanju učenje engleskog jezika, što više nije isključivo pitanje želje, već potreba i nužnost u današnjem svetu.

Kao jedan od najrasprostranjenijih i najčešće korišćenih jezika na planeti, engleski jezik predstavlja jedno od najvažnijih oruđa u privatnom i poslovnom okruženju. Pored toga, olakšaće vam prilagođavanje na mnoge stvari u životu i dodatno će obogatiti vašu komunikaciju.

Kako je za pojedine kurseve neophodno izdvojiti mnogo vremena i novca, učenje engleskog jezika prečesto ostavljamo za kasnije ili se na to nikada ne odlučimo. Međutim, uz knjigu Pingulingo, kao i program koji ide uz nju i koji uključuje preko 20 sati besplatnih video-lekcija, potrebno vam je samo nekoliko sedmica kako biste savladali jedan od najpopularnijih jezika na planeti, bez obzira na uzrast ili predznanje.

Program Pingulingo odlikuje i to što možete da ga koristite gde god i kad god, kao i da uz isti ostanete dovoljno motivisani za učenje jezika. Ova metoda podstiče pamćenje, brže usvajanje novog (oko 270 novih reči za manje od 2 dana) i usporava zaboravljanje stečenog znanja do 5 puta.

Promo
https://www.knjigenadlanu.com

Sve što treba da uradite kako biste što pre osetili rezultate programa jeste da ujutru i predveče pregledate lekcije koje su po planu predviđene za taj dan, ali to je ujedno sve što se od vas očekuje. Nakon svega mesec dana bićete u stanju da komunicirate na engleskom bez problema i blokada, kao i da sa bilo kojim strancem inicirate razgovor. Za kupovinu i vise informacija posetite sajt https://www.knjigenadlanu.com/

2024 © - Vesti online