Utorak 23.10.2018.
17:11
Z. Vicelarević - Vesti

Prekinuta serija

Z. Vicelarević
Jedna od brojnih šansi Tempa

Tempo je krenuo ofanzivno i sve do kobnog 15. minuta imali potpunu inicijativu. Tada se napadač Hedernhajma našao sam oči u oči sa našim golmanom Atlagićem. U tom duelu je naš golman već uhvatio loptu kada se igrač gostiju sapleo i pao na Atlagića, čak ga i povredio. Međutim, sudija je, iz samo njemu poznatog razloga, dosudio penal za goste.

Početak drugog poluvremena je takođe pripao našim fudbalerima. Imali su desetak šansi, napadali iz svih oružja, dok je sa strane Hedernahjma bilo sporadično prelaženje na polovinu našeg tima. I baš iz jednog tako reći slučajnog napada Hedernhajm dolazi do 2:0, a da se pri tom igrač gostiju poslužio i rukama, što sudija, iz opet samo njemu poznatih razloga, nije primetio. Uzalud su "tempovci" pokušavali da još jačim napadima preokrenu rezultat. Pogađali su i prečku i stative i sve ostalo, samo lopta nije htela u mrežu Hedernhajma.

Posle utakmice Borislav Pilipović je za "Vesti" kratko rekao:

- Iskreno, nemam šta da zamerim mojim igračima. Borili su se, držali se taktike, ali ovo nije bio naš dan. Imali smo šanse koje nismo iskoristili.

Posle meča sudija je priznao da je oba puta pogrešio, ali je to bila slaba uteha za naš tim, pošto su tri boda otišla u nepovrat.

KRAJSOBER LIGA
Tempo - SV 07 Hedernhajm 0:2 (0:2)
FRANKFURT
Stadion: Nida park.
Gledalaca: 250.
Kartona nije bilo.
TEMPO: Atlagić, Kovačić, Šipić, Zarić, Milanović, Matić, Pilipović, Nikolić (Čop), Janković (Vasiljević), Grijak, Gligorov.
Pozicija na tabeli:
5. Tempo 12 6 4 2 35:18 22


 

2024 © - Vesti online