Utorak 23.10.2018.
12:45
mondo.rs, Vestionline

"Kiji nije mesto u Pinkovim zvezdicama"

N. Đurović
Goca Tržan

Iako su mnogi komentarisali da ne ume da peva i da uglavom pesme izvodi na "plejbek", ona je dobila šansu da ocenjuje decu.

Ovaj potez čelnika Pinka je iznenadio članove žirija Jelenu Tomašević i Sergeja Ćetkovića, koji su odlučili da napuste crvene stolice, jer ne žele da se degradiraju.

Na njihova mesta uskočili su Milan Stanković i Nataša Bekavalac.

Od stalne petorke ostale su Goca Tržan i Leontina.

- Kristini sam odmah rekla da nema dovoljno iskustva da bi tu sedela, ali to nije moj šou, pa neću da se mešam. Posao mi je da ocenjujem decu, budem uz njih i da im dam vetar u leđa - rekla je Goca za "Alo" i dodala da joj je mnogo žao što Tomaševićeva i Ćetković napuštaju šou.

Goca je kratko prokomentarisala i to što su i sama deca takmičari bili šokirani novopridošlom članicom žirija.

- U prvoj emisiji su svi potrčali da se slikaju s njom! Nije moj posao da im izigravam roditelje i učim ih pravim vrednostima. Roditelji, bavite se svojom decom! Ja neću da se povlačim pred najezdom rijaliti zvezda i zato sedim tu i dalje. Ne radim ovo za pare, već za decu - poručila je Goca.

Leontina je u svom komentari ostala uzdržana, objasnivši da se protiv rijaliti zvezda ne može i da ako je dovedena tu gde jeste da poveća gledanost, neka je.

2024 © - Vesti online