Ponedeljak 22.10.2018.
11:52
Vestionline

Mlađi Iguain rastužen u 90+2, a stariji u 90+6 (VIDEO)

twitter.com/ColumbusCrewSC
Federiko Iguain, "desetka" Krua

U gradskom derbiju Milana Inter je pobedio s 1:0 pogotkom argentinskog asa Maura Ikardija u drugom minutu nadoknade vremena. Tako je rastužen i njegov zemljak Gonzalo Iguain (30), koji je ovog leta došao među "rosonere" iz Juventusa kao pozajmljeni igrač.

Neki sat kasnije sličan scenario se dogodio i pred očima njegovog starijeg brata Federika, koji već šest godina igra za Kolumbus Kru u severnoameričkoj soker ligi. On je čak dao i gol, kojim je doveo goste u vođstvo s 1:0 protiv Orlanda.

Poslednjeplasirani u Istočnoj konferenciji ipak je pobedio s 2:1, a oba pogotka dao je s bele tačke. U 57. minutu izjednačio je Kanađanin Jotun, a radost domaćinu doneo je Saša Klještan, nekadašnji igrač Anderlehta, poreklom bosanski Srbin, koji je i američki reprezentativac. Hladnokrvan je bio u šestom minutu nadoknade vremena.

Uprkos porazu, Kolumbus je sačuvao nadu da će se domoći plej-ofa. U poslednjem kolu domaćin je Minesoti, koja nema nikakve šanse da nastavi sezonu. Pobeda ga sigurno vodi dalje bez obzira na druge rezultate. 

2024 © - Vesti online