Nedelja 21.10.2018.
21:37
I. Karić - Vesti

Ovacije fanova iz celog sveta dočekale spektakl Lepe Brene

V. Sekulić
 

Pred 40 hiljada ljudi, u toku dva dana, otpevala je 60 pesama, koje su obeležile njen put od "Slatkog greha" do impozantne karijere, koju je stekla za ove tri decenije na sceni. Specijalni gosti, koji su izveli skeč upoznavanja supružnika, su taletovani Andija Milošević i Anđelka Prpić.

V. Sekulić

Brojni gosti iz sveta džet-seta, među kojima su Đorđe David, Biljana Obradović, Zorana Jovanović i mnogi drugi, pratili su koncert i svojim prisutvom ulepšali ovaj muzičko-scenski spektakl. Lepa Brena je koncert otvorila pesmom "Boliš i ne prolaziš" spustivši se sa svetlucave zvezde pravo na pistu dugu 22 metra.

V. Sekulić
Modni stilista Stefan Orlić bio je zadužen za Brenin stajling

Na realizaciji projekta je angažovano preko 150 ljudi, brojni svetski stilisti, kostimografi, muzički producenti i ostali članovi tima. Njeni najveći hitovi iz bivše Jugoslavije, kao što je "Ja nemam drugi dom", izazvale su emocije kod prisutnih i evocirale uspomene na nezaboravne životne trenutke.

V. Sekulić

Proslavljeni jubilej u "Štark areni" poslednji je u nizu nastupa u sklopu Brenine velike svetske turneje pod nazivom "Zar je važno da l se peva ili pjeva".

2024 © - Vesti online