Ponedeljak 22.10.2018.
12:15
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pred vama je jedinstvena prilika da popravite odnose sa saradnicima, ali to neće doneti olakšanje koje očekujete. Iako ste svesni težine finansijske situacije, okolnosti ne bi smele da vas spreče da ostanete optimistični u svakom pogledu.
LjUBAV: raduje vas razgovor u kome ste partneru dali do znanja da nije nezamenljiv. Vaš ponos će biti zadovoljen, ali možete preterati ako se ne zaustavite na vreme.
ZDRAVLjE: glavobolja.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO:ispunjavate samo neke obaveze, a ostale potpuno zanemarujete. Trgnite se na vreme, vaši pretpostavljeni nemaju neograničeno strpljenje. Ako se sad posebno potrudite, predstoje vam zavidni poslovni uspesi koje ćete dobro unovčiti.
LjUBAV:zaneli ste se u platonski odnos sa nepoznatom osobom koja je ili daleko od vas, ili je nikada niste lično sreli. Na vreme se otrgnite, jer je reč o iluziji..
ZDRAVLjE: pripazite bubrege.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: neraspoloženi ste. Pristižu obaveze kroz koje ćete učiti kako da nadmudrite sami sebe. Period napornog rada možete izdržati samo ako ne dozvolite sebi da vas preosetljivost navede na ishitrene odluke, naročito ako se tiču finansijskog ulaganja.
LjUBAV:tokom nedelje ćete upoznati uticajnu osobu sa kojom možete ostvariti romantičnu avanturu. Čak i ako obuzdate svoj pesimizam, veza neće dugo trajati.

.
ZDRAVLjE: nervoza.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: strpite se jer vas tek od kraja nedelje očekuju povoljniji dani i porast energije. Naglašena napetost može prouzrokovati komplikacije i neprijatne sukobe sa osobama koje se otvoreno izjašnjavaju da su na suprotnoj strani.
LjUBAV: na pragu ste velike promene kojom se jedna važna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će problemi potrajati još neko vreme.
ZDRAVLjE: pazite se infekcija.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: preuzeli ste previše obaveza jer ste ambiciozno procenili da će vam to doneti veliku novčanu korist. Plan nije nerealan, ali vam je na tom putu potrebna pomoć još jedne osobe čija će vam finansijska podrška rešiti sve probleme.
LjUBAV: partner ne uviđa da nije pravi trenutak za vatreno iskazivanje emocija. Strast i ljubomora vam trenutno prijaju, ali samo u malim količinama.
ZDRAVLjE: moguće su aritmije.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: otvara vam se prilika da preuzmete vođstvo u važnom poduhvatu koji se priprema. Ako se koncentrišete i krenete u posao organizovano, dugoročni rezultati mogu biti isplativi, naročito ako u poslu bude učestvovalo više ljudi.
LjUBAV: nemate strpljenja za partnerovu svadljivost. Moguće su nesuglasice u kojima ćete, u afektu, povući poteze zbog kojih se kasnije možete pokajati.
ZDRAVLjE: prolazna depresija.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: loše raspoloženje vas ometa u profesionalnim aktivnostima. Već od sredine nedelje očekuju vas dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u nov tempo. To će vas naterati da se razbudite i ponovo izađete u prvi plan u radnoj sredini.
LjUBAV:  mislite da vas voljena osoba napušta samo zato što je izostala podrška na koju ste računali. Bespotrebno brinete, kriza je uzrokovana trenutnim sukobom interesa.
ZDRAVLjE: nesanica.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: očekuje vas finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se dodatnim obavezama, već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim poslovnim angažovanjem zapostavili.
LjUBAV: niste raspoloženi za teške teme i zahtevne razgovore. Neće biti problema samo ako partneru otvoreno objasnite kako se osećate i šta od njega ovih dana očekujete.
ZDRAVLjE: malaksalost.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: nećete s lakoćom rešavati probleme, naročito ukoliko se radi o vašem odnosu sa starijim kolegama. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su spremni da uče.
LjUBAV: nameravate da se razonodite, ali to radite na neprimeren način i sa pogrešnom osobom. Ne kažnjavajte partnera jer on nije pravi uzrok vašeg nezadovoljstva.
ZDRAVLjE: proverite pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO:  pred vama je važna poslovna pobeda, ali sada, kad je sve dostižno, vama se čini da to nije ono što ste želeli. Očekujete podršku voljene osobe, a svesni ste da vam to neće puno pomoći. Ne razmišljajte previše, opustite se i stvari privedite kraju.
LjUBAV: odnosi sa partnerom nisu stabilni. Ne trudite se previše jer smatrate da nema potrebe ljubav iznova dokazivati. Sve ćete pokvariti ukoliko tako nastavite.
ZDRAVLjE: moguće su alergije.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO:nezadovoljni ste jer ne stižu očekivani rezultati. Potreba za promenom ne dolazi zbog realne situacije, već zbog mnogo dubljih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, za početak, pokušajte da preispitate sebe.
LjUBAV: iskoristite šansu i popravite odnose sa voljenom osobom. U prilici ste da izgladite nesporazume, i vezu od koje ste digli ruke, na romantičan način osvežite.
ZDRAVLjE:  pazite kičmu.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO:  odmaranje je iza vas, bili ste možda previše opušteni, pa sada sagledavate posledice. Od sredine nedelje vam sledi još jedno neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću sumu novca kako biste premostili novonastale izdatke.
LjUBAV:  neraspoloženi ste zbog loših odnosa sa ukućanima. Budite samokritični jer je zasluga vaša. Ako preuzmete odgovornost, rešićete i situaciju u svoju korist.
ZDRAVLjE: proverite vid.

2022 © - Vesti online