Utorak 23.10.2018.
12:30
A. Š. - Vesti

Hobi i razonoda

wallpaperhere.com
Foto: Ilustracija

Uživaju u ulozi vođe i to besprekorno rade, a zabava je zagarantovana. Bikovi su kolekcionari vina. Skupocene zbirke uređuju kad god imaju vremena i uživaju u degustaciji. Blizanci imaju, kao što im znak nalaže, potpuno dve različite pasije kojom se bave kad su slobodni od poslovnih obaveza. Uglavnom su to majstorisanje i putovanja.

Sentimentalni Rakovi su zaljubljenici u reku i strastveni ribolovi. Ipak, svoj ulov skoro uvek vrate u vodu. Lavove privlači sve što je glamurozno, pa tako nije čudno da u slobodno vreme sakupljaju skupocenu odeću i u šopingu uživaju vikendom. Sistematičnim Devicama je numizmatika hobi u kome mogu da iskažu umeće, a njihove zbirke novčića su besprekorno razvrstane.

Vagama je teško da pronađu nešto što ih ispunjava. Njihovo slobodno vreme je uvek drugačije ispunjeno. Škorpijama je hobi spavanje. Kad god imaju vremena, oni se zavuku u krevet i odmaraju duh i telo praveći nove planove da osvoje svet. Strelčevima je druženje sa prijateljima i organizovanje avantura razonoda koja nema cenu. Jarac se uglavnom rekreativno bavi nekim sportom.

Trudi se da trenira kad god za to ima vremena. Vodolije u muzici pronalaze spokoj i sreću. Neretko nauče da sviraju po nekoliko instrumenata. Ribama je pisanje hobi. Vešti su da svoja osećanja iskažu na papiru, pa se u slobodno vreme iskazuju kao pisci ili pesnici.
 

2024 © - Vesti online