Nedelja 21.10.2018.
12:35
Vestionline

Neslavan debi Anrija, Monako s najmanje bodova u poslednjih 65 godina (VIDEO)

twitter.com/as_monaco
Anri na debitantskom meču u Strazburu

 

Anri se latio trenerskog poziva, želeći da Monako, klub u kom je ponikao, digne na noge, ali se čini da rezultati neće stići odjednom.

"Kneževi" su poraženi sa 2:1 na gostovanju Strazburu i ostaju na nuli četiri utakmice za redom odnosno pet kad se računa i poraz u Dortmundu protiv Borusije u Ligi šampiona (3:0). 

Okolnosti nisu mogle da budu teže za bilo kog pojedinca koji prvu put sedi na klupi fudbalskog tima, još takvog renomea kao što je Monakov. Kolumbijski napadač Radamel Falkao se povredio, u momentima kada su gosti gubili sa 1:0, na šta se nadovezalo isključenje Samjuela Grandsira samo minut i 51 sekundu pošto je u 64. minutu ušao u igru umesto Stevana Jovetića.

Strazbur je povećao vođstvo u 84. minutu pogotkom Motibe, a Juri Tilemans je iz penala postigao počasni gol u 91. minutu. 

Sa samo šest bodova (1-3-6) Monako ima drugi najlošiji učinak ikada posle prvih deset utakmica u prvenstvu. Lošiji je bio jedino u sezoni 1953/54. s pet bodova kada se pobeda obračuna s tri (1-2-7). 

Priliku da popravi utisak imaće prvo u Ligi šampiona protiv Briža u Belgiji, u čijoj je reprezentaciji doskoro bio pomoćnik selektora Roberta Martineza. Za dugo čekanu pobedu u Ligi 1 pokušaće da se izbori sledećeg vikenda u susretu sa Dižonom kod kuće (jedina je ostvarena u prvom kolu kada je u gostima savladan Nant).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online