Petak 19.10.2018.
21:50
Pink.rs, Vestionline

Milena Ćeranić ne zna koliko godina ima jedan vek (VIDEO)

Vesti
Milena Ćeranić

Na jedan od mnogobrojnih nastupa Milenu je ispratila ekipa emisije "Premijera", i tom prilikom saznala mnogo noviteta iz pevačicinog života.

Ćeranićeva prvo nije želela da otkrije da li je ispunjena u emotivnom smislu, ali se vrlo brzo predomislila i otvorila dušu.

- Ne mogu da ti kažem. Bilo bi glupo da ne postoji muškarac u mom životu. Ja sam neko ko mnogo voli i ko se zaljubljuje u sve na svetu - rekla je pevačica.

Premijernu ekipu je interesovalo da li će Milena uskoro stati na ludi kamen, a ona se poprilično zbunila, te nije znala da su stoleće i vek sinonimi koji označavaju vremenski period od 100 godina.

- Sve je moguće, kad ovaj od gore odredi da bude svadba veka, tad će i biti. Mada će to za mene biti svadba stoleća. Za mene je brak institucija, sada je od braka ostalo samo ime. Ja se nadam da će to biti samo jednom i da se nikada neću razvoditi - navela je Ćeranićeva.

Ona nije želela konkretno da se izjasni ni po pitanju kako bi izgledao njen idealan muškarac, već je navela da joj je potreban neko sa kim će činiti savršeni par.

- Ne postoji idealan momak, već samo savršen par - završila je Milena.

2024 © - Vesti online