Sreda 17.10.2018.
23:34
blic.rs

Eksplicitni spot koji je razbesneo Melaniju! (VIDEO)

facebook/T.I.
Žena koja liči na prvu damu skida jaknu sa sebe i gola seda za radni sto predsednika

Muzičar je time uvredio predsednika SAD Donalda Trampa i njegovu suprugu Melaniju. Portparolka prve dame, Stefani Grišam, tražila je od ljudi da bojkotuju poznatog repera iz Atlante.

- Kako to može biti prihvatljivo. Odvratno je, bojkotujte Ti-Aja - napisala je na Tviteru Grišamova.

Kako se ispostavilo, bojkot nije bio uspešan, jer od kada je reper postavio spot u petak na Tviter, odgledalo ga je preko nekoliko miliona ljudi.

Ti-Aj se u spotu pojavljuje kao pripadnik službe bezbednosti i posmatra kako Donald Tramp izlazi iz Bele kuće i odlazi helikopterom. Zatim se u Ovalnoj sobi nalazi sa ženom koja liči na Melaniju Tramp. Ona nosi samo jaknu, i to istu onu koji je Melanija nosila u junu kada je išla na granicu sa Meksikom da poseti migrante, sa natpisom "I really don't care, do u?" (Baš me briga, a tebe?) na leđima.

Potom se žena koja liči na prvu damu skida jaknu sa sebe, gola seda za radni sto predsednika, za kojim reper sedi, i zajedno počinju da razbijaju sve po Beloj kući.

Ti-Aj ovim spotom predstavlja novi album, ali i provocira kolegu i bivšeg prijatelja Kanje Vesta, koji je nedavno posetio američkog predsednika u Beloj kući i napisao: "Dragi 45 (Tramp je 45. predsednik SAD), ja nisam Kanje".

Pogledajte video snimak.

2024 © - Vesti online