Sreda 17.10.2018.
21:34
Vestionline, svet.rs

Potvrđena užasna vest: Kiji otkriven tumor dojke

instagram/kija_kockar__official
Kija Kockar

Pobednica Zadruge proteklih mesec dana bila je podvrgnuta pregledima i analizama kako bi se utvrdilo prvo da li je u pitanju tumor, a potom i koji oblik, piše Telegraf.

Kako priča izvor, u pitanju je, na svu sreću, benigni oblik.

– Kristina je na pregled došla samoinicijativno, jer je sama opipala čudnu izraslinu. Nekoliko nedelja bila je posvećena pregledima i analizama. Reč je o benignom tumoru. To je razlog zašto je Kija danima unazad na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu – kaže izvor.

– Taj tumor hitno mora da se operiše, a za kada je zakazana operacija zaista ne znam – dodaje sagovornik.

Sa druge strane, kako kaže izvor blizak Kristini, za ovu vest znaju njeni najbliži, a iako se ona dosta dobro drži i ne otkazuje obaveze koje ima, ne oseća se najbolje.

– Ona se drži, nasmejana je, nastupa, snima, slika se, ali na taj način samo pokušava da skrene misli sa svega što ju je snašlo. Svesna je svega, ali ne želi sažaljenje. Samo želi da bude dobro –kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Kija se prethodne noći pojavila na jednom gradskom događaju, nakon što je isplivao snimak njene posete Institutu za onkologiju i radiologiju.

Na pitanje o bolesti rekla je da je u pitanju bila rutinska kontrola.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se pobednica Zadruge suočava sa zdravstvenim problemima. Kija je pre nekoliko godina imala ginekološku operaciju, o čemu je pričala u Zadruzi.

2024 © - Vesti online