Sreda 17.10.2018.
13:03
Vestionline

Nalbandijan se ponovo žestoko tumbao na reliju u Argentini (VIDEO)

EPA/Franco Neyra
Nalbandijanova mašina posle udesa pre dve godine

David Nalbandijan (36), nekada trećeplasirani na svetskoj listi, koji je u svoje vreme znao da pomrsi račune i Federeru i Nadalu i Đokoviću, došao je na svet 1. januara, ali bi, pošto ga je sreća pogledala još jednom, mogao da slavi rođendan i u jesen. Veliki zaljubljenik u brzu vožnju, kojoj se posvetio i na delu kao učesnik reli šampionata, ponovo je doživeo nezgodu na takmičenju u svojoj zemlji.

I opet je izgubio kontrolu nad volanom na pravcu, ali je brzina bila toliko velika, da bi ga iz koloseka izbacilo bilo šta nepredviđeno na drumu. 

- Bio sam u publici i neki ljudi su snimili ceo incident. Bilo je zaista zastrašujuće. Došla je hitna pomoć a spaslo ga je to što je auto imao vazdušni jastuk i jaku zaštitu. Izašao je bez povreda, ali vidno uznemiren - preneo je utiske britanskom "Sanu" jedan od očevidaca nesreće.

Nalbandijan je na Tviteru objavio da se oseća dobro. 

- Na Entre Rios reliju, tokom osmog testa, imali smo problem sa automobilom. Bio je to splet okolnosti i posledica mehaničkih grešaka, koje su prouzrokovale da se auto prevrne, iz čega sam izašao bez povreda. Želim da na ovaj način demantujem sve koji su pisali o tome kako sam loše. Nisu dezinformisani već smatram da su samo iskazali preteranu zabrinutost za mene - poručio je i ironično nekadašnji argentinski teniski reprezentativac. 

Ovako je izgledao njegov ševrolet posle nedavnog udesa...

...a ovako nesreća u kojoj je pretekao s živom glavom 2016.

EPA/Mario Ruiz
Nalbandijan s Đokovićem
2024 © - Vesti online