Ponedeljak 15.10.2018.
17:05
Vestionline

Poslovni forum: Mogućnosti poslovanja Regiona Zapadnog Balkana i Regiona Nordijskih zemalja

PKS
 

Učesnici foruma i predstavnici privrede zemalja regiona imaće priliku da se bliže upoznaju sa nordijskom poslovnom kulturom, primerima i koristima implementacije njihovog pristupa poslovanju, kao i da direktno identifikuju potencijalne oblasti za saradnju sa nordijskim investitorima u Srbiji ali i predstavnicima privredne delegacije iz Nordijskih zemalja koji će uzeti učešće na forumu.

Istaknuto učešće na skupu imaće i švedska kompanija IKEA koja je u samom vrhu globalnih brendova današnjice.

Glavni cilj foruma je da se domaći privrednici putem bilateralnih razgovora sa sagovornicima iz komplementarnih sektora povežu, predstave mogućnosti svojih kompanija i proizvoda i uspostave buduću saradnju.

Forumi su podeljeni po danima sa ciljem bolje organizacije i snažnije posvećenosti svakoj zemlji nordijskog tržišta, te će prvi forum biti održan 16. oktobra 2018. godine gde će učešće uzeti privrednici iz Regiona Zapadnog Balkana i privrednici Kraljevine Švedske. Idućeg dana, 17. oktobra, održaće se privredni forum sa predstavnicima Regiona Zapadnog Balkana i privrednicima iz Kraljevine Danske, dok je 18. oktobar rezervisan za susrete privrednika iz Regiona Zapadnog Balkana i Republike Finske.

Sve neophodne informacije i platforma za prijavljivanje učesnika i privrednika: http://nordiccountriesweek2018.talkb2b.net

2024 © - Vesti online