Ponedeljak 15.10.2018.
14:49
Vestionline

Ramos: Kejn je super za Primeru, od Sautgejta učim engleski

EPA/Rodrigo Jimenez
Serhio Ramos, pohvalio Harija Kejna

Kejn je bio najbolji strelac Svetskog prvenstva u Rusiji ovog leta, ali u poslednjih šest utakmica za reprezentaciju nije postigao gol.

Upitan da li bi neki engleski fudbaler mogao da procveta u Španiji, Ramos je odgovorio: "Hari Kejn je fizički fantastičan napadač, ali i tehnički. On može da vas iznenadi, ali ne i mene, pošto smo se pripremili za njega", rekao je Ramos, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Španija će u ponedeljak uveče dočekati Englesku u utakmici u Ligi nacija. Prošlog meseca Španija je pobedila na Vembliju sa 2:1 i prva je u Grupi 4 u Ligi A sa svih šest bodova. Engleska ima bod iz dva meča, posle remija (0:0) sa Hrvatskom.

- U engleskom timu uvek ima dobrih tehničara koji su opasni po protivnika i uveravam vas da ćemo ih paziti. Znamo da će biti teško i da ćemo imati fantastičnu reprezentaciju protiv nas, a čak iako smo odigrali sjajnu utakmicu na Vembliju, uvek možemo da budemo bolji - rekao je defanzivac Real Madrida.

On je naveo da je Engleska osvajanjem četvrtog mesta ostvarila sjajan rezultat na Mundijalu.

- Imaju karakter, uprkos time što imaju veoma mlad tim. Veoma su opasni u napadu. Hari Kejn je dobar igrač. Moramo da ga sprečimo da postigne gol, to bi za nas bio dobar znak - rekao je Ramos i našalio se na račun selektora Engleske Gareta Sautgejta rekavši da od njega "uči engleski jezik".

2024 © - Vesti online