Petak 12.10.2018.
19:25
Vestionline

Mančesterska banda: Runijev retro-foto nasmejao Englesku

EPA/Albert Olive
Vejn Runi i Gari Nevil iz dana kada su bili saigrači u Junajtedu

Na slici se vidi Runi, sada igrač DC junajteda u severnoameričkoj ligi, sa saigračima iz redova "crvenih đavola" Rijom Ferdinandom, Polom Skolsom, Džonom O` Šijem i Alanom Smitom. Sasvim u pozadini se naziru Rud van Nistelroj i Park Dži Sun pa se da zaključiti da je to iz sezone 2005/06, kada su obojica bili u klubu.

Družina se uputila u restoran italijanske kuhinje na tradicionalnu večeru povodom rođendana kluba. Svi do jednog u džinsu tog vremena pobrali su simpatije posetilaca Runijevog isntagrama. Bilo je 11.000 ritvitova za kratko vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt

A post shared by Wayne Rooney (waynerooney) on Oct 11, 2018 at 5:30am PDT

Nedugo za njim sutradan je isti trenutak šetnje mančesterskom ulicom ali iz drugog ugla objavio Gari Nevil. Na njoj je Runi u pozadini, a u prvom planu su pored O`Šija sam Nevil, Rajan Gigs i Fil Bardsli.

Sada ove fotografije izazivaju smeh i kod navijača Mančester junajteda, ali im u toj sezoni nije bilo do smeha. "Crveni đavoli" su bili drugi, s čak osam bodova manje od šampiona Čelzija, a u Ligi šampiona nisu prošli dalje iz grupe jer su u njoj bili poslednji. Sezonu je obeležio i sukob trenera Aleksa Fergusona i Roja Kina, a sa ovog sveta je otišao Džordž Best, jedan od najboljih Junajtedovih igrača ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey waynerooney you’ve saved me ! Those jeans must have been in!!

A post shared by Gary Neville (gneville2) on Oct 10, 2018 at 7:44am PDT

2024 © - Vesti online