Petak 12.10.2018.
11:21
Vestionline

"Lepo je čuti da te Murinjo gleda"

EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović na SP-u u Rusiji (Foto: Arhiva)

- Izgledalo je da je bilo lako, ali nije. Došli smo do penala u pravom trenutku... Posle je Crna Gora imala pritisak, a mi se oslonili na kontru i drugim pogotkom mirno priveli utakmicu kraju- naveo je Milinković-Savić

Dvadesetrogodišnji Milinković-Savić je istakao da nije postojao problem oko njegovog ulaska sa klupe, svakako je uz Mitrovića bio najznačajniji po drugi gol u Podgorici.

- Nema problema što nisam igrao od početka, očekivao sam da uđem i pomogao sam malo kod drugog gola. Značajna pobeda- kaže on.

Poznato je da je susret pratio i specijalni gost, menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo, koji je na dan meča izjavio kako je igrač Lacija jedan od razloga zašto je doleteo u Podgoricu.

- Trenutno sam u Laciju, ali je lepo čuti da takav trener dođe da gleda. Da li se razočarao što sam bio na klupi? Verujem da nije, možda je nekog drugog gledao. Čitam da svi pišu da je došao mene da gleda, ali ne mora da znači- zaključio je Milinković-Savić.

Srbija je prva u 4 grupi C Lige nacija sa sedam bodova, dva više od Rumunije, tri od Crne Gore, dok je Litvanija bez poena.

U nedelju sledi gostovanje Rumuniji.

2024 © - Vesti online