Četvrtak 11.10.2018.
14:23
Vestionline,story.rs

Pomirenje u Turskoj: Sonja i Lukas su opet zajedno

instagram/nadlanu
Sonja i Aca Lukas

Njih dvoje kriju od većine prijatelja da su obnovili ljubav iako se ne razdvajaju. Izvor blizak supružnicima, otkriva kako je došlo do pomirenja.

– Aca i Sonja su izgladili odnose još letos, ali on nije razmišljao u smeru da bi mogli da obnove i ljubav i da ponovo žive zajedno. Međutim, nedavno je Aca hteo da vodi njihovu ćerku sa sobom u Tursku na odmor, a za to mu je bio potreban Sonjin potpis jer je dete, dok se sudski proces razvoda ne završi, kod nje. Zato je Lukas razgovaro sa Sonjom i ona mu je usmeno rekla da će mu dati odobrenje, zbog čega je njegov advokat sastavio zahtev i dostavio papiri o gradu i hotelu gde će odsesti – rekao je izvor.

– Na papirima je bila rezervacija za luksuzni hotel u kojem sedam dana odmora košta 15.000 evra. Reč je o ojednom od najnovijih kompleksa u okviru u kojem su akva parkovi, zoološki vrt, sportski tereni i predivne plaže – rekao je izvor.

Sonji se dopao kompleks i ona je pošla sa njima. Kako se saznaje “Scena”, tada je sve počelo.

S obzirom na to da su oni nekoliko meseci ranije izgladili odnose, nije bilo svađe ni problema, pa se već na početku putovanja naslućivalo kako će se sve završiti.

– Viktoriji sreći što putuje sa tatom i mamom nije bilo kraja, što je obradovalo Sonju i Acu. Odlučili su da se neće svađati kako ćerki ne bi kvarili užitak. more i vreme su učinili svoje, pa su podgrejali strasti. Aco je rezervisao ogroman apartman, u koji su osim dnevnog boravka i baklona, bile dve spavaće sobe. Svi zajedno su proveli sedam predivnih dana gde su ponovo bili prava porodica. Prema njegovim rečima, do pomirenja je došlo ubrzo nakon što su selteli u Tursku, ali su odlučili da ne govore svim prijateljima jer su ih svi savetovali da se ne mire.

I Acini i Sonjini prijatelji su protiv toga da se pomire i Sonjine prijateljice savetuju da joj Lukas ne treba u životu, savetuju je da treba da se razvede, ali da bude u dobrim odnosima zbog alimentacije i ćerke Viktorije i zato kriju da su se pomirili u emotivnom smislu i samo govore da su izgladili odnose da poznanicima ne bi bilo čudno kad ih vide zajedno.

2024 © - Vesti online