Sreda 10.10.2018.
09:29
blic, vestionline

Lepa Brena se priprema za ulogu bake

V. Sekulić
Lepa Brena priprema čak dva koncerta u Beogradskoj areni

Lepa Brena će narednih meseci i te kako imati čemu da se raduje. Predstoje joj dva velika koncerta, ali i rođenje sina Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović. Ako bude trebalo, buduća baka naučiće i uspavanke da bi njen unuk imao lake i mirne snove.

- Nisam deci pevala uspavanke, jer ih nisu voleli, ali su voleli da im pričam priče. Viktor je obožavao da mu pričam "Crvenkapu". Pošto je bio hiperaktivan, ja mu jednom ispričam, pa on traži opet. Pa jedno pet puta ispričam, a on i dalje ne spava. Pričali smo lepo te priče i tako smo ih uspavljivali. Stefan je voleo da gleda crtaće.

Tada su bili čuveni moćni rendžeri. Viktor nije voleo da gleda crtaće, voleo je da prati Formulu 1. To me je izluđivalo. Ja smanjim ton, a on pojačava. Verujem da sve mame imaju takvih bisera. Ako bude trebalo, naravno da ću sada da učim uspavanke. Ja sam tu da za svoju decu i unučiće budem ono što bi oni voleli. Verujem da ćemo se otimati oko bebe, ali pošto će nas biti dosta, treba da budemo vitalne kako bismo mogle da pomognemo mladim mamama da one mogu da rade svoj posao, a da im mi pomognemo kao što je meni pomagala moja mama - iskrena je Lepa Brena.

- Njih dvoje kada su se verili i kada su nam sopštili, svi smo počeli da plačemo. Svako je bio na različitom mestu. Ja sam bila sa prijateljima u restoranu i dobila poruku. Poručila sam šampanjac odmah, a ljudi nisu znali zašto plačem. Ubrzo posle svadbe saznali smo da je Aleksandra u drugom stanju. To su tako neke lepe vesti.

Mi žene plačemo i kada su venčanja u pitanju, to su divne emocije. Samo me žene razumeju o čemu pričam. Biće to jedan od najlepših momenata. Ono što ja pamtim jesu koncerti, ali ono što je najlepše u životu je kada rodite dete i kada vam ga prvi put stave na grudi. To su osećaji koji se nikada ne zaboravljaju. Tako se nadam da će Aleksandra biti prva koja će uzeti bebu, a da ćemo mi već biti sledeći - dodaje Brena.

Brena će na dan održavanja prvog koncerta proslaviti i 58. rođendan. Otkrila nam je svoje želje.

- Imam mnogo privatnih, onih glupih želja. Jedna jedina stvar koju celog života želim je da odem na odmor u septembru. Verujte mi da nikada nisam otišla. To je nekome smešno u neverovatno. Uvek zamišljam da odem 10 dana negde kad nije pretoplo i nema gužve. Da to ne bude neka ezgotična destinacija, već negde bliže. Imam još jednu želju, a to je da lebdim u bezvazdušnom prostoru. Kad gledate one filmove i ide kapljica vode, oni lebde i uhvate je u letu. To mi je tako slatko i nadam se da će se uskoro pojaviti u Diznilendu i ta glupost. Hoću da lebdim. Sve sam probala, letela sam, plivala, vozila avion, ronila, skuteri, motori, samo je to još ostalo...

2024 © - Vesti online