Utorak 09.10.2018.
22:55
Tanjug, Vestionline

"Đilas bi da gasi sve zdravo i napredno u društvu"

youtube.com/ RTV Pink Official
Željko Mitrović

U otvorenom pismu Ðilasu Mitrović navodi da Pink televizija zapošljava hiljade ljudi i plaća državi preko 10 miliona evra godišnje po osnovu poreza i doprinosa za zaposlene.

Mitrović poziva Ðilasa da izračuna koliko se tim novcem spase bolesne dece, koliko se izgradi puteva, koliko profesora primi plate...i pita ga - koliki je njegov doprinos državi. 

On podseća da je Ðilas pre drugih proizvodio programe poput "Big Brothera", koji je, kaže, obilovao skarednim scenama. Konstatuje, međutim, da danas toga nema, ali i primećuje da su Ðilas i njegovi partneri model "Velog brata" primenili u politici, te navodi pretnje Ðilasovog saradnika Veselinovića koji, kako kaže, priziva "crnačku anakondu da omlati političke neprijatelje".

Na primedbu Ðilasa da Pink nema u programu opoziciju, Mitrović mu poručuje da on nije nikakva opozicija, već "poslednji talog lopovskog i kriminalnog režima" i zamera mu što je "kao zadnja strina zbrisao od duela sa (Goranom) Vesićem".

Mitrović poručuje Ðilasu da na Pinku više nema meste za takve kao što je on, te da će tako biti sve dok Ðilas ne shvati da prvo mora da odgovara za sve "lopovluke" i da vrati pare koje je, kako kaže, pokrao njemu i državi.

2024 © - Vesti online