Utorak 09.10.2018.
19:22
Z. Vicelarević - Vesti

Miloš precizan kao Siniša

Z. Vicelarević
Presudio: Miloš Mihajlović

Utakmica je još bila u početnoj fazi, ali to nije smetalo Milošu Rajkoviću i Milošu Mihajloviću da duplim pasom prođu kroz odbranu domaćina i golom Mihajlovića povedu sa 1:0.

Potom su se fudbaleri Tempa dobro ispromašivali. Najmanje 5 golova su mogli da postignu od još više šansi koje su imali. Protivnik je tokom celog prvog poluvremena sporadično pokušavao iz kontranapada da uradi nešto, ali ni oni nisu bili bolje sreće.

U drugom delu su usledile nove šanse naše ekipe, dok se rival povukao i čekao neku zgodnu priliku da bar izvuče bod i pored slabe igre. Golgeteri su zakazali sa obe strane, a na kraju je Tempo zasluženo poneo kući sva tri boda.

Posebno je ova pobeda obradovala defanzivca Denisa Milanovića, koji je na ovoj utakmici preuzeo odgovornost trenera, pošto je trener i igrač Borislav Pilipović bio opravdano odsutan.
- Bili smo ubedljivo bolji. Imali smo dosta šansi i mogao je rezultat da bude i veći, ali smo zadovoljni. Protiv bunkera, ekipi je bitno da ne dobijemo gol i bar jedan da postignemo što smo i uradili - rekao je Milanović posle prvog trijumfa u ulozi trenera.

 

2024 © - Vesti online