Sreda 10.10.2018.
00:55
N. S. Preradović - Vesti

Lidl u četvrtak otvara prodavnice širom Srbije: Konačno kvalitet po nižoj ceni?

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Građani su zadovoljni dolaskom ovog poznatog lanca i nadaju se povoljnim cenama, jer trenutno u Srbiji, uprkos poslovanju više trgovaca, nema prave konkurencije. I pored čestih akcija, građani se žale da pazare po znatno višim cenama nego susedne zemlje, a neretko se desi da su cene više nego u zemljama zapadne Evrope.

- Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im dosad nisu bili dostupni u Srbiji.

Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija - rekla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Otvaranje prodavnica u drugim gradovima uslediće od novembra i biće nastavljeno narednih meseci, budući da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Ovaj trgovinski lanac se izdvaja po vremenski ograničenim akcijskim ponudama neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se nađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled.

Više od 1.500 zaposlenih

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca, a u trenutku otvaranja u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.
 

2024 © - Vesti online