Utorak 09.10.2018.
11:07
Vestionline, Tanjug

Navijači CG: Bez politike protiv Srbije, samo podrška

EPA/KERIM OKTEN
Fudbaleri Crne Gore

Kako su dodali, meč sa Srbijom doživljavaju kao svaki drugi i zato je potrebno da atmosfera bude na visokom nivou i bez ispada.

- Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba da bude samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je. Ostavite kući politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad još jedan protivnik zube slomiti - navodi se u saopštenju navijača pod nazivom "Ultra Crna Gora".

Uvereni su i da crnogorski fudbaleri mogu da savladaju Srbiju, nakon što obe selekcije imaju po četiri boda na čelu grupe.

- Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo sebe i svoju decu, a 11 sokolova će naći način da uđe u legendu i ovog puta.

- Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi. Srce na teren i gore glavu, za slavu, za narod, za državu.

Utakmica 3. kola C Lige nacija Crna Gora - Srbija zakazana je za četvrtak u 20.45.

2024 © - Vesti online