Ponedeljak 08.10.2018.
17:33
b92.net

Lidl donosi povoljne cene, užička kafa na svim policama

pixabay.com
 

- Za Srbiju imamo dugoročne planove i mreža naših Lidl prodavnica će se širiti nakon otvaranja, u četvrtak, 11. oktobra, kada ćemo dočekati potrošače u 16 prodavnica širom zemlje. Od novembra do kraja godine, planiramo otvaranja još 7 Lidl prodavnica - na Adi u Beogradu, u Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu, a sa investicijama ćemo nastaviti i u godinama koje dolaze. Trenutno, naša kompanija okuplja više od 1.500 zaposlenih - ističe ona. 

- Sigurno je da će dolazak Lidla, kao prvog savremenog diskonta, doneti nešto novo za potrošače u Srbiji. Naš cilj je da na ovom tržištu ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta. Želimo da postanemo omiljeno mesto za kupovinu, da rastemo i razvijamo se sa srpskim tržištem i budemo deo zajednice - objašnjava Martina Petrović i dodaje:

- U asortimanu ćemo ponuditi više proizvoda koje domaći potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji - tu pre svega mislimo na jedinstvene Lidl brendove, ali i oko 350 proizvoda domaćih dobavljača. Primer dobre prakse je i užički dobavljač kafe koji je uveo IFS sertifikat, a koji sada proizvodi svu domaću kafu koja će se u Lidlu Srbija prodavati pod našim brendom Sunga.

2024 © - Vesti online