Ponedeljak 08.10.2018.
11:44
blic.rs, Vestionline

Marinković u suzama moli da mu ćerku Lenu dovedu u "Parove"

youtube.com/Parovi Stream 1
Ivan Marinković

Marinković će uz pomoć Centra za socijalni rad tražiti da mu se ispuni zahtev da vidi dete i to što pre. Bivši muž Goce Tržan poslednjih dana je vrlo tužan i sentimentalan, a konačno je otkrio i koji je razlog za to stanje.

- Ivan je poslednjih dana očajan i često krišom plače. Kaže da mu fali ćerka i da je dugo nije video, a malena Lena ne zove produkciju da pita za tatu. On se uplašio da devojčica nije ljuta ili da postoji neki drugi problem, pa želi da bude siguran da je sve u najboljem redu. Kako sa bivšom ženom i nije u baš najboljim odnosima, jedini način da se organizuje viđanje s ćerkom jeste preko Centra za socijalni rad. Ivan je kroz suze molio da mu se ispuni ta želja, a pošto mu je to važno, izaći ćemo mu u susret - kaže izvor "Kurira" iz produkcije i dodaje da će susret oca i ćerke biti zabeležen kamerama:

- Mi smo rijaliti i sve što se dešava biće propraćeno. To je uslov produkcije na Ivanov zahtev, a s obzirom na to da je on očajan, prihvatio je to. Svesni smo da je njegova ćerka maloletna i ukoliko se odazove pozivu, nećemo joj snimati lice jer želimo da je zaštitimo.

Podsetimo, Marinković je redovan učesnik rijalitija i pred kamerama je neretko vređao bivšu suprugu i iznosio detalje iz njihovog braka. U prošloj sezoni "Parova" napravio je dete Miljani Kulić, koja je pre pet meseci rodila sina Željka.

2024 © - Vesti online