Petak 05.10.2018.
12:56
M. Topalović - Vesti

Poruka iz Humske - FSS hitno da reaguje!

MN Press
JAVNO NEZADOVOLJSTVO: Čelnici Partizana-Vazura, Vučelić i Vuletić

Sudijska komisija delegirala je Zorana Širokog za glavog arbitra utakmice 11. kola Super lige Srbije između Partizana i Voždovca.
Kako je i bilo najavljeno, u Humskoj nisu srećni zbog takve odluke, a to je u izjavi "Telegrafu" potvrdio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.
"Za utakmicu protiv Voždovca delegiran je sudija Široki, koji je već imao priliku da dokazuje neprofesionalno i upitno ponašanje pri donošenju odluka na mečevima Partizana, posebno u prošloj sezoni, kada na našem stadionu, u meču sa Vojvodinom nije video čist jedanaesterac, što se kasnije odrazilo na šampionsku trku", rekao je Vuletić.
Animozitet prema sudiji Zoranu Širokom u Humskoj je nastao u završnici sezone 2016/17, kada je obelodanjena fotografija iz "Arene" na kojoj arbitar bodri KK Crvena zvezda u majici navijačke grupe crveno-belih.

Mrakić u sukobu interesa
Vladimir Vuletić je pored toga apelovao na FS Srbije da hitno reaguje i liši Dušana Mrakića funkcija koje ima u organima fudbalskog saveza.
"Partizan, u skladu sa drevnim načelima: časno živeti, drugoga ne štetiti, svakog upodobiti pravdi - zahteva od nadležnih organa FSS-a da hitno reaguju i otklone ovaj nedvosmisleni i mračni sukob interesa Dušana Mrakića", poručio je Vuletić.

2024 © - Vesti online