Petak 05.10.2018.
11:25
Vestionline

Mekgregor poručio Nurmagomedovu: Bolje ti je da bežiš

twitter.com/br
 

Nurmagomedov će braniti pojas šampiona lake kategorije UFC, a da će biti "vatreno" u oktagonu pokazala je već pres konferencije.

Mekgregor je kasnio pola sata, a Nurmagomedov nije želeo da ga čeka, pa je završio svoj deo posla i otišao.

- Ne znam gde je ta budala. I bolje mu je da beži, kladim se da je dosta sr*nja izgovorio ovde jer prošli put nije rekao ništa. Je.. ga, dešavaju se takve stvari - rekao je Mekgregor.

Ekscentrični Irac je objasnio zašto je zakasnio na konferenciju za medije.

- Nisam ovo planirao, pokušao sam da dođem na vreme, ali saobraćaj je problem. Ionako kasnim samo nekoliko minuta. Ljuta pi*****na je trebalo da ostane, ali očigledno ne želi da bude blizu mene. Je*eš mir. Između nas nikad neće biti mira.

Nurmagomedov je naravno iskoristio kašnjenje Mekgregora da ga iskritikuje.

- Ja sam došao na vreme i zašto bih ga čekao? Ne želim nikoga da čekam 30 minuta. Ovo je više od odbrane titule, više od glavnog događaja večeri, ovo je lično. Ovo je meč veka.

Jedan od najboljih UFC boraca je dodatno "isprozivao" Irca.

- Kada jedan alkoholičar priča, mi ne obraćamo pažnju na njega. Videćemo ko će da priča u ringu. Zaustaviću ga, pobediću ga.

Nurmagomedov je "prozvao" i čelnika UFC Dejnu Vajta.

- Ovo je veliko nepoštovanje. Nije u redu kada Daejna pita gde su Konorovi pojasevi. Dejna to zna. Oni su kod Maksa Holoveja i Habiba Nurmagomedova - poručio je Habib.

Borba Nurmagomedova i Mekgregora na programu je u nedelju ujutru u šest časova po našem vremenu.

2024 © - Vesti online