Sreda 03.10.2018.
15:25
blic.rs, Vestionline

Auto sleteo s Pančevca na obalu, poginule dve osobe (VIDEO)

Tanjug

- Jedna osoba je poginula na licu mesta, a druga koja je bila teško povređena u ovoj saobraćajnoj nesreći, prema poslednjim informacijama, preminula je u Urgentnom centru - rekli su za "Blic" iz MUP-a Srbije.

Kako saznaje Blic, na licu mesta život je izgubila Vesna R. (47 godina), dok je njen otac Mirko R. (70), podlegao povredama u bolnici.

Sve se desilo praktično na ulazu na sam most, u pravcu ka Krnjači i Pančevu, a automobil je pao na zemlju, a ne u vodu. Na kolovozu je došlo do kontakta dva vozila, "juga" i "renoa megan", nakon kojeg je "jugić" lozničkih tablica probio bankinu i survao se dole. Za volanom "renoa" nalazila se Teodora D. (32).

Prizor ispod Pančevačkog mosta je stravičan. Automobil je potpuno uništen, prilikom pada krov se potpuno otvorio, te je nemoguće čak razaznati ni tačno o kojem se modelu "juga" radi.

Tanjug
 

U krajnjoj desnoj traci u smeru ka Pančevu su tri policijska automobila, a vozila se samo naizmenično propuštaju levom trakom. U isto vreme, policija ne dozvoljava građanima da peške prelaze sa jedne na drugu obalu.

- Iz dispečerskog centra su nam javili da je auto sleteo malo ispred mosta, iz pravca Karaburme ka Pančevu. Sleteo je i prevrnuo se na krov - rekao nam je član Beogradskog taksija.

Pored ekipa Hitne pomoći i policije, na lice mesta su izašli i vatrogasci kako bi pomogli u akciji spasavanja.

- Na teren je izašlo jedno vozilo sa šestoricom vatrogasaca - rekli su nam iz Vatrogasne brigade Beograd.

2024 © - Vesti online