Četvrtak 04.10.2018.
03:30
Vestionline

Zarađuje milione zahvaljujući blistavoj lepoti, a ovako izgleda kada skine šminku (VIDEO)

Facebook/Chloe Szepanowski
Kloi Šepanovski

Mlada zvezda Instagrama Kloi Šepanovski iz Australije daje devojkama savete o šminkanju i nezi kože, a posebnu pažnju posvećuje aknama, jer ovaj problem ima još od tinejdžerskih dana. 

I dok su svi navikli da je viđaju perfektno našminkanu, sa porculanskim tenom, jujtjuberka je ovog puta snimila tutorijal na kome je pokazala savršeni trik za prekrivanje bubuljica, a ujedno je pokazala kako je ovaj problem kod nje izražen.

Video-snimak je pregledan više od 300.000 puta, njeni saveti su veoma značili devojkama koje takođe imaju probleme sa aknama, ali se Australijanka ipak suočila sa dosta kritika. 

Naime, mnogi su joj zamerili "zato što se previše šminka" i, kako kažu, "obrađuje svoje fotografije kako bi izgledala poput manekenki".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lastnights @bondisands event

A post shared by (@chloeszep) on Sep 28, 2018 at 12:56am PDT

Blogerka je zahvaljujući svom talentu u šminkanju zaradila ogromno bogatstvo, a zanimljivo je da je video-snimak na kome pokazuje svoje pravo lice postavila samo na Jutjub, a ne i na Instagram, gde isključivo objavljuje fotografije nalik onima koje prave modne blogerke.

2024 © - Vesti online