Sreda 03.10.2018.
16:15
Blic.rs, Vestionline

Ljuba Pantović oštra: David voli muškarce (VIDEO)

facebook.com/Ifbb Pro Ljuba Pantovic
Ljuba Pantović

Ljuba nikada nije krila da ne podržava ćerkinu vezu sa Davidom Dragojevićem, kojeg je nazvala "šar pejom":

- Poslednji put sam imala kontakt sa ćerkom pre deset meseci, kada sam ih sve zajedno vodila na more, i nju i tog njenog zgužvanog, botoksiranog šar peja. Ja sam njega prihvatila jer se sviđa mojoj ćerki, a sukob je počeo kada me je ta individua napala. Ima da ga zgazim kao da ga nikad nije bilo, tek će da vidi. Ja zahtevam poštovanje, mogao je bar da me poštuje kao majku svoje devojke, ništa drugo.

Pantovićeva je otkrila i da Davidova majka, koja čuva Aleksandrinu ćerku dok traje "Zadruga", brine o detetu jer joj se to "debelo" plaća.

- Žena uzima debele pare, koja ljubav! Dete ide u obdanište, a ona za pet sati što ga čuva uzme mesečno 1.000 evra! Medijima prosipa priču kako je ona divna majka, koja je Aleksandru prihvatila takvu kakva jeste. Ja dete po zakonu ne mogu da odvedem u Švedsku, gde živim. Svi znaju da sam Magdaleni bila zakonski staratelj dok sam živela u Srbiji - ispričala je Ljuba.

Kada je reč o pomirenju sa ćerkom, Ljuba je bila i više nego oštra:

- Ja sam zlopamtilo i ne praštam ljudima. To je moj stav, ali moja uloga majke nikada neće prestati. Ja sam uvek tu za nju, mogu da pričam sa njom, ali ona je ta koja je svojim nepromišljenim postupcima napravila nepremostive prepreke između nas dve. Mogu da kažem da je ubila neka osećanja u meni zbog čega ćemo zauvek biti na distanci.

Ljuba Pantović ne isključuje mogućnost ulaska u "Zadrugu", ukoliko dobije dobru ponudu od produkcije.

- Kada bih ušla unutra napravila bih haos! Šar peju ne bi bilo dobro kad bi me video. Ako ga ne bude tešila moja ćerka, a iskreno se nadam da neće, tešiće ga neko sa kim se zna odranije, a nije devojčica - bila je oštra Ljuba, aludirajući na to da je David naklonjen i muškom polu.

2024 © - Vesti online