Sreda 03.10.2018.
15:15
kurir.rs, Vestionline

Svi vozači mini-kupera na saslušanju: Traga se za napadačima na Cecu

instagram/ cecaraznatovic
Ceca Ražnatović

Policija i dalje traga za napadačima koji su u nedelju ujutru "mini-kuperima" izazvali incident u Ulici Ljutice Bogdana, pošto su u 6.40 ujutru namerno udarili u ulazna vrata kuće pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Kako Kurir saznaje, njihovo hapšenje pitanje je dana, jer su inspektori prikupili brojne dokaze koji ukazuju na to ko je bio za volanom dva automobila.

Uskoro hapšenje

- Detaljno su pregledani snimci sa kamera, utvrđen model i boja automobila, a potom su na saslušanje pozvani vlasnici svih "mini-kupera" koji su registrovani u Srbiji. Policija je na tragu napadačima i očekuje se da oni brzo budu uhapšeni - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, posle incidenta koji su napravili osumnjičeni su se najverovatnije pritajili i negde sklonili.

- Ipak, pitanje je trenutka kada će biti uhapšeni, jer će pre ili kasnije morati da izađu iz mišje rupe - dodaje naš sagovornik

Deca istraumirana

Kako je Kurir pisao, u delu kuće u koji su huligani udarali automobilima nalazi se soba u kojoj spavaju petogodišnji blizanci Cecine sestre Lidije Ocokoljić. Udarci su bili toliko jaki da su probudili dečake, koji su bili istraumirani.

- Svi u porodici čekamo da napadači budu uhapšeni. Tražimo da se objave imena i prezimena, kao i fotografije vandala koji su izvršili napad na moju porodičnu kuću, u kojoj žive i mala deca, mogli su da ih ubiju - rekla je Ceca za Kurir.

Ona je, podsetimo, snimke sa sigurnosnih kamera koje su zabeležile kako automobili namerno u krivini skreću ka njenoj kući i udaraju u ulazna vrata predala policiji.

2024 © - Vesti online