Sreda 03.10.2018.
08:15
Vestionline,svet.rs

Jelena Rozga novim spotom ostavlja bez teksta (VIDEO)

youtube/ IDJVideos.TV
Jelena Rozga

Spot nije nešto na šta su Rozgini fanovi navikli, budući da se u ovakvom izdanju nije pojavljivala. S druge strane, poznato je da je Jelena nekadašnja balerina, pa je seksi stilizovanim i profesionalnim baletskim umećem i sposobnostima sve iznenadila i pokazala da je i dalje u odličnoj formi.

Inače, Jelena je na novoj pesmi sarađivala sa Eminom Jahović koja potpisuje pesmu, dok je za aranžman zadružen Darko Dimitrov.

youtube/ IDJVideos.TV

- Pesma me je kupila na prvu i zaista sam morala da “ostanem" u ovoj priči na koju sam veoma ponosna, jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pevačica Emina Jahović, koja je ovom pesmom još jednom pokazala da je sjajan autor.

Saradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se podudarili, a pesma je učinila da naša srca zajedno zaigraju. Što se spota tiče, bio je zaista izazov za mene kada je performans u pitanju i setio me je na davne dane mog života u koje sam se na trenutak sa zadovoljstvom vratila -  izjavila je Rozga.

- Jelena je divna. Odmah sam videla nju kako izvodi pesmu. Mislim da će publika biti prijatno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno, i zaista mislim da će se to osetiti i u pesmi. Harizma koju Jelena nosi i kako izvodi pesme, a pogotovo "Ostani" ostaviće vas bez daha -  prokomentarisala je Emina Jahović.

Pogledajte novi spot Jelene Rozge za pesmu "Ostani":

2024 © - Vesti online