Sreda 03.10.2018.
00:30 >> 08:31h
mondo.rs, Vestionline

Poznati šminker otkrio tajne svog posla

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Kada učite da stavite sebi veštačke trepavice, posebno ako nemate mirnu ruku, naslonite lakat na neku ravnu površinu ispred sebe, na sto, na primer - savetuje Mario. "To pravi ogromnu razliku".

Znamo da to zvuči veoma očigledno, ali kada stojite u kupatilu ili sedite prekrštenih nogu dok se šminkate pred ogledalom u sobi, lako je zaboraviti koliko ravna površina na koju ćete da naslonite ruku zapravo može da vam pomogne.

Ovaj šminker, koji za poznatu starletu radi već čitavu deceniju, pored toga savetuje i da uvek uvijete trepavice pre nego što nanesete maskaru.

"Uvijanje trepavica može da transformiše vaše lice. Mnoge žene jednostavno nanesu maskaru, ali uvijanje trepavica zaista pravi veliku razliku, čini da oči izgledaju sjajnije i otvorenije".

On takođe savetuje da puder ne nanosite četkicom, već jastučićem namenjenim za to.

- Bolje je da ga nanosite jastučićem jer možete bolje da ga utapkate na mesta gde to četkicom ne možete, kao na primer na prevojima nosa - objasnio je Mario, dodajući da na koži pojedinih osoba iglice na četkicama "unište" izgled šminke.

Šminker savetuje i da hajlajter nanesete iznad obrva, kao i da dodate malo rumenila na ivice jagodica, kako bi lice delovalo "otvorenije" i kako biste skrenuli pažnju sa tamnih kolutova oko očiju.

2024 © - Vesti online