Nedelja 30.09.2018.
18:50
Vestionline

Novi gol Luke Jovića

EPA/Armando Babani
Luka Jović, postigao svoj prvi gol u Bundesligi ove sezone

Tim iz Frankfurta je tako posle poraza pre nekoliko dana od Borusije iz Mehengladbaha pobegao iz opasne zone i popeo se do sredine tabele.

Ajntraht je poveo golom N'Dike u 36. minutu. Haler je asistirao glavom a N'Dika je iz prve plasirao u mrežu.

Na 2:1 povisio je u prvom minutu nadoknade prvog dela igre Ante Rebić posle auta, prodora Halera i konfuzije u odbrani Hanovera. Rebić je dobro okrenuo svog čuvara, ostao sam sa golmanom i pogodio. U 59. minutu se u strelce upisuje i Džonatan de Guzman.

Još jednom je naivno ispala odbrana gostujuće ekipe, Rebić je utrčao u kazneni prostor sa strane i vratio na peterac gde je sam bio De Guzman za laku realizaciju.

Minut kasnije umesto Halera u igru ulazi Jović koji će se posle gola Marseju, još jednom upisati u strelce, ovog puta u ligi.

Strelac trećeg gola je u 89. minutu uputio odličan pas u prostor, Jović i Gaćinović su trčali jedan pored drugog i napadač je samo ćušnuo loptu pored golmana za 4:1.

Na terenu je osim njih dvojice bio i Filip Kostić koga je u 78. minutu zamenio Viljems. Gaćinović je kao rezervista ušao u 82. minutu umesto Rebića.

Jedini gol za Hanover je delo Muslije u 86. minutu. Ajntraht je sa sedam bodova sada deseti na tabeli, dok je Hanover prikvoan za dno na 18. mestu sa samo dva boda.

2024 © - Vesti online