Petak 28.09.2018.
10:00
Sponzorisan tekst

Internet kupovina koja briše granice

Dijaspora.Shop
 

Živimo u doba kada je vreme jedina stvar koja se ne može kupiti. Sve ostalo može - na klik. I ne mogu se kupiti trenuci koje niste proveli sa vama dragim ljudima jer vas je život odveo u veći grad ili na suprotan kraj sveta. Iako vam to možda stvara prazninu i povremeno budi osećaj nostalgije, vi znate da je jaku vezu sa ljudima, posebnu onu emotivnu, teško pokidati. A odskoro o tim emotivnim vezama brine i jedna internet prodavnica koja želi da one budu jake i neraskidive.

U želji da našim ljudima širom sveta omogućimo brzu, kvalitetnu i sigurnu internet kupovinu I isporuku u Srbiji, kreirali smo jedinstvenu internet prodavnica u kojoj, na jednom mestu, možete pronaći preko 40.000 proizvoda vodećih globalnih i regionalnih brendova.

Dijaspora.Shop
 

Proizvodi se mogu poručiti na jednostavan i brz način putem sajta ili putem telefonskog poziva na brojeve telefona u zavisnosti od zemlje iz koje se poziva. Ljubazni operateri Dijaspora.Shop su na usluzi 24 časa dnevno tokom cele godine.

Dijaspora.Shop isporučuje kupljene proizvode na željenu adresu na teritoriji Srbije putem kurirske službe D Express sa kojom kompanija partnerski radi. Dostava je besplatna za kupovine preko 2.000 dinara, uz rok isporuke od 2 do 5 radnih dana.

Dijaspora.Shop
 

Na Dijaspora.Shop mogu se pronaći proizvodi za razne prigode iz kategorija poput nameštaja, bele tehnike, it opreme, dečije opreme, igračaka, mašina i alata, tv i video opreme i još mnogo toga na jednom mestu. Dijaspora.Shop može biti Vaš pouzdan izbor da obradujete drage osobe u Srbiji za rođendane, slave, praznike, venčanja, rođenja deteta, sa povodom ili bez bilo kakvog povoda.

Dobro došli - najveća srpska internet prodavnica http://www.dijaspora.shop/

Dijaspora.Shop
 
2024 © - Vesti online