Četvrtak 27.09.2018.
22:31
b92.net, Vestionline

Šer ponovo "udara" po Madoni (VIDEO)

Epa/EPA-EFE
Šer

Ovog puta, gostujući u emisiji slavne voditeljke Elen Dedženeris, Šer je ponovo dokazala da se ništa nije promenilo od ranije, i da ni posle toliko godina nije promenila mišljenje o kraljici popa. 

U okviru dela emisije "Pravilo pet sekundi", koje nalaže da što pre gost da svoj odgovor na pitanje, Elen ju je upitala sa kim bi volela da snimi duet. 

"Adel, Pink i hm, ne sa Madonom", kao iz topa je izgovorila Šer. 

Njen odgovor je nasmejao američku voditeljku i komičarku koja joj ne napomenula da ne može da odgovara sa kim ne želi da peva.

Zvezda mjuzikla "Mamma Mia: Here We Go Again!", kako pišu strani mediji, na ovaj način je očigledno želela ponovo da iskaže koliko zapravo ne voli Madonu. Inače, njihov sukob traje još od 1991. godine, kada je Šer u intervjuu za CBS opisala šta misli o pop pevačici. 

"Nešto je u njoj što mi se ne sviđa. Zla je. Ne sviđa mi se to. Sećam se da sam je nekoliko puta ugostila u kući jer smo Šon Pon i ja bili prijatelji i bila je užasno bezobrazna. Ponašala se poput derišta sve vreme", kazala je svojevremeno.

U nekoliko navrata je otvoreno govorila da ne simpatiše Madonu, ali je istakla da je ipak poštuje. 

"Nikada je nisam mrzela iako su svi to pričali. Svakako mislim da je opasna kučka. Imala sam poštovanja prema njoj bez obzira što se nisam slagala sa mnogim stvarima koje je ona radila", izjavila je Šer, i dodala da je "oduvek bila pomalo ljubomorna na Madonu".

2024 © - Vesti online