Četvrtak 27.09.2018.
18:16
Vestionline

Terzić: Bata Mirković i ja smo se čuli posle derbija

M. Todorović
Zvezdan Terzić: Šta treba da se desi građaninu Srbije da kaže odričem se srpskog državljanstva?

Istakao je kako su fudbaleri Partizana odigrali meč na energetski značajno višem nivou:

- Narod je očekivao debakl Partizana i trijumf Crvene zvezde zaboravljajući da je Zvezda u vrlo kratkom periodu odigrala dve veoma teške i iscrpljujuće utakmice, i fizički i emotivno, protiv Salcburga i Napolija. Bili smo potrošeni - rekao je Terzić.

Otkrio je i šta mu je poručio trener "Crno-belih" Zoran Bata Mirković posle utakmice:

- Meni je Bata Mirković i rekao: “Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve”. Nas dvojica smo se čuli dan posle derbija. 

Remi uprkos različitim nivoima igre, po njegovom mišljenju, pokazuje razliku u kvalitetu:

- To govori o kvalitetu Crvene zvezde. Mi kada odigramo ispod očekivanja, a Partizan se napne i odigra 300 odsto rezultat se završi 1:1. To govori o snazi Crvene zvezde - kaže Terzić. 

Nije moglo da prođe ni bez komentara na izjavu Vladimira Stojkovića, golmana Partizana, da će zbog nepravedno dosuđenog gola za Zvezdu odreći državljanstva:

- Šta treba da se desi građaninu Srbije da kaže odričem se srpskog državljanstva? To je pregruba reč, pogotov što on kao sportista i golman reprezentacije Srbije mora da bude svestan težine izgovorene reči. To slušaju milioni ljudi, pogotovo omladine kojima je on negde idol ili uzor.

2024 © - Vesti online