Četvrtak 27.09.2018.
09:36
blic.rs

"Mirko Gavrić gleda samo svoje... Razočarao me"

youtube.com/Blic
Gagi Đogani

Mirko Gavrić je svojevoljno napustio rijaliti i prihvatio da plati penale od 50.000 evra. Ono što je Gagija začudilo je što se Mirko nije okrenuo ka Luni iako su pre ulaska u rijaliti bili veoma dobri, a negde su svi i očekivali da će se držati zajedno s obzirom na to da je Gavrić dugogodišnji prijatelj sa Aneblom, Luninom majkom.

- Ne dopada mi se što Luna reaguje ovako burno kada joj pomenu majku. Miljana je i mene spominjala, ali ne treba da skače da se tuče svaki put kada neko spomene njene roditelje i članove familije. To smo joj svi rekli pre ulaska, ali izgleda da joj je teško da kontroliše emocije, jer je još puna naboja iz prve sezone "Zadruge" - kaže Gagi i otkriva zbog čega ne može da opravda postupke nekadašnjeg prijatelja Mirka Gavrića.

- Mirko me je razočarao, ostavio je Lunu na cedilu, jer ispada da je samo podigao dva prsta i rekao: "Idem ja." Nju je pogodila Miljanina i Mirkova svađa i osetila je potrebu da stane uz njega i da ga odbrani od napada. I to je radila nebrojeno puta, dok je on ostajao nem kada su nju napadali. Kada je Luna imala rasprave sa Stanijom, Mirko je nije branio ni tada, niti u bilo kojoj drugoj situaciji. On je sebičan i nije prijatelj, gleda samo svoje du*e i razočarao me je, a Luna se pokazala kao bolji prijatelj. Nije fer što je izašao tek tako i što je Lunu ostavio na cedilu. Treba da ga bude sramota, jer se nije poneo kao muškarac - kaže popularni denser za "Alo".

2024 © - Vesti online