Sreda 26.09.2018.
13:01
Vestionline

Lampard posle velike pobede nad Murinjom: Pokazali smo mu*a

twitter.com/dcfcofficial
Frenk Lampard, proslavlja prolaz sa igračima Derbija

On je u utorak skinuo prvi veliki "skalp" u svom trenerskom poslu pobedivši svog nekadašnjeg stratega iz Čelsija - Žozea Murinja.

Lampardov Derbi Kaunti je posle 2:2 za 90 minuta, odigrao produžetke i na penale izbacio "Crvene đavole" iz Karabao kupa.

- Ne bih zamerio svojim igračima da smo izgubili na penale jer smo igrali bez straha. Nismo došli ovde da se branimo, da svi stanemo iza lopte i čekamo šta će se desiti. Gubili smo 1:0 posle tri minuta, što je teško jer igrači mogu da počnu da sumnjaju u sebe, ali nisu to uradili. Oduzimali smo loptu duboko na protivničkoj polovini, odbrambena linija je stajala visoko, imali smo loptu, pokušavali smo da igramo. Imali smo samopouzdanje i mu*a da igramo tako - rekao je Lampard.

Mančester junajted je i za vikend kiksnuo u Premijer ligi pošto je odigrao 1:1 sa veoma dobrim Vulverhemptonom kada je Pol Pogba kritikovao igru svoje ekipe. Francuz je tada rekao da Junajted mora kod kuće da napada, a Žoze Murinjo mu je nakon toga oduzeo kapitensku traku.

Sada Portugalac kaže da je očekivao od svoje ekipe da bude proaktivna i da je zaigrala bolje tek posle izjednačenja Derbija.

- Morali smo da rešimo utakmicu ali nismo uspeli. Nismo mogli da dominiramo na terenu na startu drugog dela igre. Počeli smo da igramo bolje tek posle 1:1. Ne sviđa mi se to, jer hoću da budemo proaktivni, a ne da reagujemo. Što se tiče penala, neko je morao da promaši. Znao sam da kada šutiraju Džons i Bejli da nam se ne piše dobro. Ne krivim Fila, ja sam menadžer i ja odlučujem - rekao je Murinjo.

2024 © - Vesti online