Sreda 26.09.2018.
10:17 >> 10:32h
BBC, Vesti Online

Murinjo skinuo kapitensku traku Pogbi

EPA/PETER POWELL
Pol Pogba i Žoze Murinjo

Ne samo što je temperamentni Portugalac posle ligaškog remija sa Vulverhemptonom (1:1) objavio da Pogba neće više biti rezervni kapiten Junajteda, već je Francuz debakl protiv Derbi kauntija u Liga kupu gledao sa tribina. 

- Tačno je to da sam odlučio da on ne bude više drugi kapiten, ali nije bilo nikakve svađe, niti problema. Ja sam menadžer i ja mogu da donosim takve odluke - izjavio je Murinjo.

youtube.com/NEWS24
Pol Pogba sa tribina posmatrao ispadanje Junajteda

Prema izvorima Tajmsa, nakon meča sa Vulvsima, u svlačionici je "drvlje i kamenje" osuto po francuskom internacionalcu, naročito po pitanju stava i odnosa prema igri. 

Kako su se glasine proširile, Pogba je reagovao na svom Tviteru: 

- Ljudi od najobičnijeg "dobro jutro" naprave polemiku, samo da mi pravili dramu.

More su se nastavile i posle poraza na penale od Debrija u trećem kolu Liga kupa, Murinjo se požalio na igrače koji nisu svesni za koji klub igraju:

- Svakom timu koji igra protiv Mančeter Junajteda je to utakmica života. Moramo da pariramo u agresivnosti, motivaciji i želji, 95% nije dovoljno,a ko drugi daju 101% - dodao je Murinjo.

Takođe, ističe kako je "utakmica sa Vulverhemtonom bila važna lekcija, koja terba da se obnavlja iz nedelje u nedelju, a koju neki momci nikako da nauče".

Pogba je leta 2016. godina se vratio u "Crvene đavole", u kojima je upisao prvu seniorsku sezonu, iz Juventusa za tadašnji rekord od 105 miliona evra. Već u prvoj sezoni po dolasku je 25-godišnjak osvojio Ligu Evrope, a sa nacionalnim timom je dotakao najviši fudbalski vrh na Mundijalu u Rusiji. 

2024 © - Vesti online