Utorak 25.09.2018.
21:31
Vestionline, mondo.rs

Klop: Napoli, pa Čelsi... Sari je majstor!

EPA/Armando Babani
Jirgen Klop, trener Liverpula

U predviđenjima ko će osvojiti titulu u Engleskoj najčešće se izdvajaju dva kluba - branilac trofeja Mančester siti i perfektni Liverpul.

Mančester junajted pod Žozeom Murinjom i ove sezone "štuca", Totenhem je u prvih šest kola već doživeo dva poraza, a Čelsiju se i dalje ne daju velike šanse, iako ima identičan učinak kao "građani" - pet pobeda i remi.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da to nije fer ni prema "plavcima" ni prema istini.

- Znam da ljudi uvek ističu jedno, a ne shvatam zašto. Svi kažu da će Mančester siti biti ispred nas i da će biti šampion, a potpuno zaboravljaju Čelsi - rekao je Klop.

- Oni imaju iskusan tim. Već su osvajali titulu i 80 odsto njih su dva puta postajali šampioni. Oni znaju kako se to radi, imaju odličnu grupu i veoma snažan tim - dodao je Nemac.

EPA/ANDY RAIN
Mauricio Sari, trener Čelsija

Liverpul i Čelsi sastaće se u sredu u 20.45 časova u trećem kolu Liga kupa.

- Oni su napravili najveću promenu sistem koju sam ikad video u tako kratkom periodu. Potpuno su promenili sistem. Kakav je on (Sari) menadžer! Njegov sam fan od kada sam video kako igra njegov Napoli. To je bio izuzetan fudbal i sada radi to isto, iako nije imao veliki broj igrača tokom priprema, poput Azara i Žirua.

- Čim je sezona počela, odmah ste videli njegov uticaj. Sari ima moje veliko poštovanje. Zaista je lepo gledati taj fudbal. Radi odličan posao! - rekao je Nemac.

2024 © - Vesti online