Utorak 25.09.2018.
18:40
Z. Vicelarević - Vesti

Nevreme najavilo podelu plena

Z. Vicelarervić
Serija pozitivnih rezultata: FC Tempo

Gosti su potvrdili epitet neugodnog protivnika već u sedmom minutu kada su poveli sa 1:0 i time prekinuli uspešnu seriju u kojoj su momci iz Tempa sačuvali mrežu. Samo pet minuta kasnije 1:1 golom Vladimira Matića.

Usledila još veća ofanziva i u 16. minutu Tempo je poveo sa 2:1, a strelac je bio Borislav Pilipović. Na 3:1 povisio je u 18. minutu Goran Grijak. Posle odličnog pasa sa desne strane Matića, Grijak je udarcem glavom fudbal prosto ugurao u gol Germanije. Pogodak Grijaka je upisan kao autogol, ali mi znamo ko je pravi strelac.

Sa visokom prednošću se ušlo u drugo poluvreme i bilo je dovoljno da se samo sačuva rezultat. Sredinom tog dela utakmice najavljeno nevreme stiglo je i na Nida park. Kiša kakva se ne pamti pretila je da prekine meč.

Vreme se primirilo, a i igra Tempa, što su gosti iskoristili, pa su u 90. minutu smanjili vođstvo na 3:2, da bi u trećem minutu nadoknade uspeli da izjednače i osvoje veliki bod.

Razočarani igrači i publika su negodovali kod sudije, pre svega, zbog bespotrebne nadoknade i neki igrači umalo nisu dobili crvene kartone. Srećom, trener-igrač Borislav Pilipović imaće kompletnu ekipu na raspolaganju.

Posle izgubljena dva boda, golgeter Tempa Zvonimir Vasiljević pokušao je da objasni razlog pada u drugom poluvremenu:

- Krivica je na nama igračima. Nismo se držali onoga što nam je trener u pauzi rekao. U prvom smo delu odigrali upravo onako kako je dogovoreno, a onda smo se opustili i mislili smo da ćemo sačuvati visoko vođstvo. Za nas je remi kao da smo izgubili utakmicu.

2024 © - Vesti online