Ponedeljak 24.09.2018.
23:45
telegraf.rs, Vestionline

Anabela progovorila o svojoj najvećoj traumi i najtužnijem trenutku u životu

instagram.com/anabelci
Anabela Atijas i Luna Đogani

- Tokom karijere bilo je dosta nepravednih naslova i objava o meni u medijima, ali ipak ništa ne može da se poredi s tugom koju sam proživela 2004. godine. Nakon ćerke Lune, ponovo sam ostala u drugom stanju, nosila sam blizance i sasvim iznenada došlo je do komplikacija. Bebe su, nažalost, preminule. Još mi je teško kad se setim tog perioda.

Bio je to najstresniji dan u mom životu. Sve vreme sam samo želela da vičem i vrištim: Ćutite, samo učinite da ova bol nestane! Nekontrolisana patnja obuzela je moje telo. Osećala sam se kao da sam zarobljena u košmaru i da moram da se probudim. Ali nisam mogla da pobegnem. Posle tog iskustva ubeđena sam da ništa ne može da slomi srce kao gubitak deteta. Mnogo volim mališane i želela sam da ih imam što više. Bio je to šok za moje emocije, telo, duh. Sreća u nesreći bila je ta što sam imala moju Lunu. Od nje nisam želela da se odvojim i ona mi je pomogla da prevaziđem tu traumu - seća se Anabela, koja je, iako je privatno prolazila kroz pakao, morala da nastupa.

- S obzirom na to da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija, menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu. Niko na planeti ne zna kako sam se osećala u tom trenutku, a odmah posle nastupa su imali mnogo zamerki da sam bila neraspoložena i nervozna. Niko nije znao istinu. Taj trenutak pamtim kao ubedljivo najgori u životu. Otišla sam na koncert, pevala kao da se ništa nije dogodilo jer nisam želela da moja publika oseti da nešto nije u redu, da zapravo imam problem koji je nerešiv.

Pevala sam, a sve u meni je plakalo. Non-stop sam razmišljala o bebama. Želela sam da bude drugačije. Ljudi su mi prilazili, želeli su da se fotografišu, da im dam autogram, svima sam izlazila u susret, smeškala se, pozirala, ali to nisam bila ja. Samo sam želela da se posao završi, da odem kući i da se isplačem. Iako sam bila mlada, taj gubitak doživela sam vrlo ozbiljno. Za mene je to bio udarac pravo u srce. Nastup se završio, ali i narednih dana smo imali zakazane nastupe. Kad god bih se setila tog perioda, suze bi same krenule niz lice. Ipak, život se nastavio. Doneo mi je još dve ćerke, ali i neke druge brige. Deca su porasla, a s njima i nove muke - kaže pevačica za "Glossy".

2024 © - Vesti online