Nedelja 23.09.2018.
10:55
blic.rs

Mirko Gavrić pokušao bekstvo iz "Zadruge 2"

youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Mirko Gavrić pre nekoliko dana tokom svađe sa Zoricom Marković optužio je pevačicu da je njegova supruga Dragana zbog nje izgubila bebu, a tokom prethodne večeri ponovo su pokrenuli ovu temu.

Zorica je, s druge strane, optužila muzičara da je homoseksualac i da je upražnjavo oralni seks sa pojedinim muškim takmičarima "Pinkovih zvezda".

Njih dvoje su zapretili jedno drugo tužbama, a Gavrić je u jednom trenutku tražio od produkcije da napusti rijaliti kako bi u javnost izneo sve dokaze koje tvrdi da poseduje protiv pevačice.

Međutim, pošto nije dobio tu mogućnost, Mirko je sam potražio izlaz sa imanja u Šimanovcima. On je otišao u Rajski vrt i pokušavao da pronađe prolaz kojim bi izašao, ali ga je obezbeđenje sprečilo u bekstvu.

Kada su se strasti malo smirile, Mirko, koji je po svemu sudeći odustao od napuštanja "Zadruge 2", odlučio je da se našali sa svojim cimerima.

Nakon pravog pokušaja bežanja on je iscenirao bekstvo iz rijalitija, a nekolicina ukućana ga je, zajedno sa obezbeđenjem, zabrinuto tražila.

- On je mene molio 15 dana da uđem u rijaliti i onda ovako da ode, ne mogu da verujem - vikala je Luna, dok su se ukućani rastrčali po imanju.

- Sada vidim ko bi trčao za mnom, kada bih ja bežao. Drago mi je za neke osobe - rekao je Mirko, koji se zapravo tada sve vreme krio u kuhinji, i koji je ovim potezom neke nasmejao a neke razbesneo.

2024 © - Vesti online