Četvrtak 20.09.2018.
17:44
sky sports, Vesti online

Alegri: VAR bi spasao Ronalda

EPA/Juan Carlos Cardenas
Masimilijano Alegri

- Mislim da bi VAR pomogao boljoj odluci sudije. Pre svega jer se radi o 29. minutu  tesne utakmice, u kojoj smo ostavljeni sa desetoricom zbog crvenog kartona. To nije bilo ispravno - istakao je Alegri.

Portugalac je na debiju za torinski klub u Ligi šampiona ušao u kontakt sa defanzivcem Valensije Muriljom, posle čega ga je dotakao po glavi, dok je centralni bek još bio na zemlji. Usledila je gužva, a Ronaldo je zaradio najstrožu kaznu, napustivši teren u suzama.

- Momci su bili odlični, iako je situacija bila vrlo komplikovana po nas . Igrali su onoliko dobro koliko je bilo potrebno, dok nismo stigli do 2:0, posle smo se čvrsto branili. Pružili smo im nekoliko šuteva, ali ništa posebno - zadovoljno komentariše italijanski stručnjak partiju "bjanko-nera" na gostujućem terenu. Miralem Pjanić je sa dva gola iz penala sprečio veliko iznenađenje na "Mestalji".

Najveća akvizicija Juventusa je kažnjen sa jednom utakmicom zabrane, tako da će gotovo sigurno propustiti duel sa Jang Bojsima. Švajcarce je Mančester Junajted očekivano lako savladao sa 3:0. 

VAR tehnologija je premijerno testirana na minulo završenom Mundijalu u Rusiji, UEFA se još nije odlučila da je koristi u svojim takmičenjima.

2024 © - Vesti online