Četvrtak 20.09.2018.
11:17
Tanjug, Vestionline

Boaći: Novi gol Partizanu? Ma, samo da pobedimo...

MN Press
Priznaje samo pobedu: Ričmond Boaći

Golgeter iz Gane u poslednjem zvaničnom meču prvog mandata među crveno-belima, pre odlaska u Kinu, golom u finišu doneo je Zvezdi remi protiv Partizana (1:1), ali sada u izjavi Tanjugu ističe da se ne bi zadovoljio takvim ishodom.

- To je prošlost, a sada je novo poglavlje. Fokusiran sam na novu utakmicu i verujem da svi moraju da budu u službi tima. Nije bitno da ponovo budem strelac, već samo da slavimo u derbiju. Samo to očekujem - nova tri boda - rekao je Boaći Tanjugu.

Kako kaže, utakmica protiv Napolija (0:0) podigla je fudbaleri Crvene zvezde samopouzdanje za velike duele.

- Daćemo sve od sebe da pobedimo Partizan. Rezultat protiv Napolija nam daje na moralu i dodatnom motivu pred naredni meč, ali i protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona. Sve što je potrebno je da nastavimo da radimo kao tim i rezultati će doći - naglašava strelac dva pogotka na svoja četiri prvenstvena derbija. 

Boaći ističe da je njegova ekipa mogla i da pobede nad italijanskim vicešampionom, baš posle njegovih šansi.

- Hteli smo pobedu, ali je nažalost ipak bilo nerešeno na kraju. Retko ko je očekivao da ćemo biti tako dobri. Tvrdim, bićemo iznenađenje za mnoge u Evropi - zaključio je on.

Večiti derbi, 158. po redu, igra se u nedelju od 19 sati na stadionu Partizana. Aktuelni prvak Srbije derbi čeka sa dva boda više od Partizana, ali i mečom manje.

2024 © - Vesti online