Sreda 19.09.2018.
11:46
b92.net, Vestionline

Šer o bivšim ljubavima - Tomu Kruzu, Valu Kimleru...

Epa/EPA-EFE
Šer: Ove nedelje, nažalost, nemam dečka, ali ga intenzivno tražim

Šer je priznala da je uživala u toj vezi i da su oboje osetili privlačnost kada su se prvi put upoznali 1985. godine. Interesantno je da su se upoznali tokom Madoninog venčanja sa Šonom Penom u Malibuu te godine, kada je Tom imao 22 godine i bio poznat po filmu "Risky Business". Ipak, ono što ih je zbližilo bila je disleksija, prenosi Pipl. 

- Gomila ljudi sa disleksijom bila je pozvana u Belu kuću, a Tom i ja smo oboje disleksični. Nismo odmah započeli vezu, ali smo se tu definitivno povezali. 

Ona kaže da ga smatra jednim od pet najboljih ljubavnika sa kojima je bila. Tvrdi da su ostali u kontaktu, ali da ne pričaju o njegovim verovanjima, jer ona to "ne razume".

Ona je pomenula i vezu sa Valom Kilmerom, dodavši da "dok su se ljubili, imala je osećaj da će joj se glava otkinuti od tela", dok je za Roba Kamiletija, njujorškog pekara i glumca, rekla da je verovatno njena prava ljubav. Ona je priznala da kao izuzetne ljubavnike pamti i Sonija Bonoa, Ričija Samboru i Džina Simonsa. 

Šer, koja sada ima 72 godine, požalila se Kordinu da sada ima prilično jadan ljubavni život, tako da "ove nedelje, nažalost, nema dečka, ali ga intenzivno traži".

2019 © - Vesti online