Utorak 18.09.2018.
20:10
D. Pašić - Vesti

Braća osvojila Hof

Lična arhiva
Nastavak serije: Fudbaleri Srbije

- Znali smo šta želimo i da samo sa maksimalnom koncentracijom imamo šansu u Hofu, koji je i ovog puta pokazao da ima odličan kadar. Upravo naše strplljenje i vera u pobedu su odlučili. Vratili smo samopouzdanje i verujem da ćemo nastaviti trijumfalnu seriju - poručili su iz našeg tabora.

Sve je odlučeno u 64. minutu kada je pomenuti Stojanović savladao golmana Amela Selmanovića. Uprkos tri izmene domaćina, naša ekipa je uspela da zadrži minimalnu prednost i osvoji tri velika boda. Sada su peti sa skorom od tri pobede i po dva remija odnosno poraza. Prvi je USV Sveti Đorđije (St. Gerogen) sa 16 bodova uz učinak od pet pobeda uz po jedan remi odnosno poraz.

SRBIJA SALZBURG: Miodragović, Nikolić, Igor i Dušan Stojanović, Jagodić, Tasić, Ristić, Isailović, Pavlović, Stanojević, Petrović. Na klupi su bili Milenković, Mugoša i Radmanovac, ali trener Pavlović nije izvršio nijednu izmenu.

Na redu komšije

ATSV Srbija 15 ima odličnu priliku da obezbedi treću pobedu za redom. U nedelju, 23. septembra, od 14 sati, na Panorama centru gostuje trenutno poslednja Austrija Salcburg 1b. Naravno, to je odlična prilika da momci trenera Pavlovića uknjiže još jednu pobedu.

2024 © - Vesti online