Dimitriju od srca

V. Sekulić
Dimitrije Vrbanić

- Veliko i od srca hvala toj dobroj dami koja je mislila na našeg Dimitrija. Ispunićemo njenu želju i kupiti mu nešto što bude poželeo, a njen prilog preuzećemo narednih dana, kada budemo uspeli da ugrabimo malo vremena između školskih obaveza i fizikalnih terapija koje Dimitrije svadkodnevno obavlja i po nekoliko puta. Iskoristiću priliku i da se zahvalim plemenitim sugrađanima koji nam svesrdno pomažu da prikupimo dovoljno novca za njegove terapije u inostranstvu, kako bi jednog dana ponovo stao na svoje noge. Reč je o zaista velikoj sumi novca koju sami ne možemo da obezbedimo, ali akcija ide svojim tokom i za sada smo došli do polovine neophodne sume. Zato se i nadamo da ćemo uz dobre ljude savladati tu veliku prepreku. Zahvalni smo svima koji su shvatili našu muku i poželeli da nam pomognu da našeg jedinca posle dve duge godine vratimo u normalne životne tokove. Da ponovo zaigra fudbal s drugarima ispred zgrade i raduje se svakom danu - rekao je Damir Vrbanić, koji svoju porodicu obezbeđuje radeći kao kuvar.

Nepobitna činjenica je da će za Dimitrijev put nade biti potrebno čak 50.000 evra, koliko procenjuju na jednoj nemačkoj klinici, ali i španskoj, što je za njegovu skromnu porodicu ogromna svota. Dimitrije, u međuvremenu, vredno vežba i ne odustaje od namere da, posle dve godine od kada ga je snašla nesreća, ponovo zakorači u svet.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online